Search:
 


You are here: Home > Projects & Ideas > Organising, Filing & Marking > Märk dina tillhörigheter!

MÄRK DINA TILLHÖRIGHETER!

Med Averys sortiment av starka etiketter kan du enkelt motverka stölder genom att markera dina inventarier, utrustningar, verktyg och andra värdeföremål. Om du märker dina föremål blir de lätta att känna igen, och det är lätt att hitta den rättmätiga ägaren vid t.ex. stölder eller på större arbetsplatser där hantverkare från olika företag arbetar samtidigt, var och en med sina egna verktyg. 

Du kan undvika olyckor och se till att instruktioner, viktiga meddelanden och varningar fångar allas uppmärksamhet med hjälp av synliga och tydliga säkerhetsmärknings- och identifieringsetiketter på produkter och utrustning. Med Averys starka etiketter kan du vara säker på att etiketten sitter kvar, både inomhus och utomhus.


 

Averys starka etiketter finns i följande olika kvaliteter:


STÖLDSKYDDSETIKETTER
Avery stöldskyddsetiketter är etiketter med NoPeel™, vilket betyder att etiketterna smulas sönder när någon försöker ta bort dem. Det är ett enkelt och effektivt sätt att stöldmärka mobila enheter, IT-utrustning och andra värdeföremål och tydliggöra vem ägaren är. De tål olja, smuts, vatten, UV och temperaturer från –20 ° till 80 °C. För svartvita laserskrivare.

Se sortiment av stöldskyddsetiketter här
PLOMBERINGSETIKETTER

Avery plomberingsetiketter är etiketter med plomberingsfunktion. Om de tas av blir texten ”STOP” synlig. Det är ett enkelt och effektivt sätt att stöldmärka mobila enheter, IT-utrustning, verktyg samt plombera viktiga brev m.m. Försök till manipulation avslöjas lätt. De tål olja, smuts, vatten och temperaturer från –40 ° till 90 °C. För sv/v-laserskrivare.

Se sortiment av plomberingsetiketter här
AVTAGBARA SLITSTARKA ETIKETTER

Averys avtagbara, slitstarka etiketter passar perfekt för tillfällig, hållbar märkning både inomhus och utomhus. För säker och tillfällig märkning av föremål, etiketterna kan tas bort utan att lämnar kvar limrester. Tillverkade av rivsäkert, slitstarkt polyestermaterial som klarar olja, smuts, vatten, fukt, UV-strålning och temperaturer från -20 °C till 80 °C. För sv/v- eller färglaserskrivare.

Se sortiment av avtagbara slitstarka etiketter här
VITA SLITSTARKA ETIKETTER

Averys vita, slitstarka etiketter passar perfekt för permanent, hållbar märkning både inomhus och utomhus. Ger effektiv och säker märkning av t.ex. IT-utrustning och värdefulla verktyg. Tillverkade av rivsäker polyester som är betydligt tåligare än vanliga pappersetiketter. Klarar olja, smuts, vatten, fukt, UV-strålning och temperaturer från -20 °C till 80 °C. För svart/vit och färglaserskrivare.

Se sortiment av vita slitstarka etiketter här
GULA SLITSTARKA ETIKETTER

Averys gula, starka etiketter passar perfekt både inomhus och utomhus för långvarig skyltning och märkning, t.ex. som varningsskyltar och tydlig märkning av produktionsutrustning med mera. Tillverkade av rivsäker polyester som är betydligt tåligare än vanliga pappersetiketter. Klarar olja, smuts, vatten, fukt, UV-strålning och temperaturer från -20 °C till 80 °C. För svart/vit laserskrivare.

Se sortiment av gula slitstarka etiketter här

SLITSTARKA SILVERETIKETTER

Averys slitstarka silveretiketter för inom- och utomhusbruk är både hållbara och vackra, vilket gör att etiketterna passar bra för permanent märkning av IT-utrustning, mobila enheter, inventarier, maskiner m.m. eller varför inte som vacker märkning av broschyrer etc. Etiketterna är tillverkade av rivtålig polyester som klarar betydligt mer än vanliga pappersetiketter. Klarar olja, smuts, vatten, fukt, UV-strålning och temperaturer från -40 °C till 150 °C. För svart/vit laserskrivare.


Se sortiment av slitstarka silveretiketter här

FRYSETIKETTER

Averys frysetiketter är garanterat frosttåliga och perfekta för märkning av kyl- och frysvaror så att informationen syns tydligt under frysning och efter upptining. De fäster också på ytor med lätt rimfrost. Min. appliceringstemperatur –20 °C, kan användas vid –50 °C till 70 °C. För utskrift på alla skrivare.


Se sortiment av frysetiketter här

EXTREMT MOTSTÅNDSKRAFTIGA OCH ELASTISKA ETIKETTER

Extremt motståndskraftiga och tåliga etiketter framställda i ett elastiskt material. Den perfekta lösningen i våtrum, utomhus, på maskiner och vid stor belastning som kräver hög och lång hållbarhet. Tål saltvatten, väder, UV-strålning, kyla och värme (–40 °C till 150 °C). Tvättbara, tål vanliga rengörings- och lösningsmedel, olja och smuts. Utmärkt vidhäftningsförmåga. För sv/v- eller färglaserskrivare.


Se sortiment av extremt motståndskraftiga och elastiska etiketter här

ETIKETTER MED TRIPLEBOND™

Averys etiketter med TripleBond™ fäster 3 gånger bättre än vanliga etiketter. Etiketterna är tillverkade i ett starkt polyestermaterial som klarar nästan alla påverkan och temperaturer från -20 °C till 100 °C. Perfekt för ytor som är varma, kalla eller skrovliga, t.ex. projektorer som blir mycket varma när de är igång. För sv/v-laserskrivare. 


Se sortiment av etiketter med TripleBond™ här

   
   
 

Newsletter
offering free software,
samples and tips!