Kollektion av Avery® Märkpennor

Karakteristiska och tongivande

Averys serie med märkpennor har utvecklats och producerats för den skandinaviska marknaden utifrån den enkla filosofin att en märkpenna är ett bruksföremål som ska uppfylla ett mycket jordnära behov – och det ska den helst göra så enkelt och bra som möjligt.

Please enjoy!

Avery Kollektion av märkpennor – karakteristiska och tongivande
Avery Kollektion av märkpennor – karakteristiska och tongivande
Den rätta märkpennan för jobbet
Avery Märkpennor för textil och CD/DVD – Välj rätt märkpenna för jobbet
Håll ordning på kläder och data
Skriv ner det
Avery märkpennor till vardags och fest

Avery® Märkpennor är en ny serie märkpennor från Avery om har utvecklats och producerats för den skandinaviska marknaden utifrån den enkla filosofin att en märkpenna är ett bruksföremål som ska uppfylla ett mycket jordnära behov – och det ska den helst göra så enkelt och bra som möjligt.

Det finns ingen udda, annorlunda eller svåruttalade produktegenskaper – bara produkter av hög kvalitet tillverkade i Europa.

Du kommer heller inte att hitta ett överflöd av olika markörer, utan ett litet sortiment sammansatt så att det täcker alla behov som du kan ha för att skrift och märkning – lätt att överskåda och enkelt att välja.

I serien ingår en CD-märkpenna för att skriva på CD- och DVD-skivor, en textilpenna för att skriva namn i kläder, whiteboardpennan som är oumbärlig i mötesrummet samt svarta och röda permanenta märkpennor i 5 storlekar så att du har sprittusch till alla ändamål, oavsett om det är till dagliga listor, grafiska illustrationer eller skyltskrivning.

Please enjoy!

Avery Design & Print - Designa och skriv ut med gratis programvara

Avery Design & Print

Designa och skriv ut dina etiketter snabbt och enkelt med vår gratis programvara.

Massor av gratis mallar och clipart.
Avery Kundtjänst

Kundtjänst

Har du frågor?

Ring eller skriv till kundtjänst. Vi är redo att hjälpa dig!