Bostäder och dekoration

Dekoration och kreativitet

Averys kreativa produkter ger dig friheten att dekorera och vara kreativ. Designa din egen t-shirt, dekorera ditt hem eller göra fina presenter. Här hittar du bland annat snygga klistermärken, transferfilm till T-shirts eller glas- och flasketiketter. Och hela LIVING-sortimentet är utvecklat för smart organisering i familjen med praktiska etiketter för handskrift.

Läs mer
Avery etiketter för Bostäder och dekoration
Avery Etiketter för kläder
Sätt namn på - permanent eller tillfälligt
Avery Etiketter till dekoration från LIVING – Kreativa produkter för inredning och förpackning
Kreativa produkter för inredning och förpackning
Avery Etiketter till barn från LIVING – Etiketter med vackra och roliga motiv och etiketter till textilier
Etiketter med söta motiv och etiketter för kläder
Avery Transferfilm till t-shirts och glas – Släpp loss din inre designer
Släpp loss din inre designer
Avery Tavelhängare och filtdynor – smarta lösningar för bilder och möbler
Smarta lösningar för bilder och möbler
Avery etiketter för hemmet

Släpp loss kreativiteten

Bara fantasin sätter gränser

Tycker du om att vara kreativ och omsätta dina idéer till verklighet? Eller tycker du att det är mysigt med klistermärken i sånghäftet, på inbjudningar eller kort?

Med Averys kreativa produkter hittar produkter för både kreativitet och dekoration. Du hittar även produkter för att organisera och skapa ordning – skillnaden mellan Averys produkter och andra produkter ligger i att de bara är för handskrift och är utformade speciellt för hemmet och dig som tycker om att hålla ordning på ett snyggt och estetiskt sätt.

LIVING är produkter som är särskilt utformade för att skapa ordning på ett smart sätt. Sortimentet består av en kategori som är utvecklad för användning i köket, kategori för användning i hemmet, en kategori avsedd för dekoration och slutligen kategori för användning i barnens rum.

Z-design är söta och coola klistermärken för barn i alla åldrar. I sortimentet ingår en mängd olika klistermärken och stickers, så att du kan hitta klistermärken för alla tillfällen. Varför inte färgglada blommor till födelsedagsinbjudan? Eller romantiska hjärtan på bröllopskortet eller till Alla hjärtans dag? Dessutom hittar du också ett stort urval av designer för de olika årstiderna, särskilt för jul och påsk är de söta klistermärkena ett måste!

Med t-shirtfilm kan du designa dina egna kläder – du behöver bara skriva ut den och stryka den på kläderna. Och med transferfilmen för glas kan du skapa vackra dekorationer för fönster, lampor, möbler osv.

Med våra flasketiketter kan du designa dina egna etiketter för flaskor, som exempelvis vinflaskor till festen eller företagspresenten. Etiketterna kan även användas till flaskorna med hemgjord saft eller marmelad- och syltburkar.

Hjärtan och stjärnor är oumbärliga i sånghäftet och på födelsedagskortet. De kan också användas i belöningssystem, kladdböcker, på kalendern eller någon anna plats där du vill belöna scheman i utkastet häfte i kalendern eller någon annan plats där du vill ”sätta en stjärna” eller pynta.

Med filttassar att sätta under stolsbenen, vaser och annat som kan flyttas runt skyddar du underlaget mot repor. Upphängning av tavlor, konstverk och andra föremål som inte har hål för upphängning på spikar, skruvar osv. blir lättare att hänga upp med Averys tavelhängare, som du fäster på baksidan.

Produkter som du kanske också är intresserad av:

Avery Placeringskort – placeringskort för egen utskrift
Placeringskort för egen utskrift
Avery Flasketiketter – Skriv ut din egen unika flasketiketter
Skriv ut dina egna unika flasketiketter
Avery hjärtan och stjärnor – för dekoration på inbjudningar, kort, presenter eller sånghäften
För dekoration på inbjudningar, kort, presenter eller sånghäften
Avery etiketter för marmelad och sylt
Fantastiska etiketter för de söta frestelserna
Avery Design & Print - Designa och skriv ut med gratis programvara

Avery Design & Print

Designa och skriv ut dina etiketter snabbt och enkelt med vår gratis programvara.

Massor av gratis mallar och clipart.
Avery kundservice

Kundtjänst

Har du frågor?

Ring eller skriv till kundtjänst. Vi är redo att hjälpa dig!