Försändelseetiketter i volymförpackningar

Till dig som har många försändelser

Letar du efter fler produkter för brev och packet? Titta här!
Eco Friendly
Försändelseetiketter  8018-300 Innehåll: 600 Etiketter / 300 Ark
199,6 x 143,5 mm
600 Etiketter / 300 Ark
Alla typer av skrivare
Eco Friendly
Försändelseetiketter  8017-300 Innehåll: 1.200 Etiketter / 300 Ark
99,1 x 143,5 mm
1.200 Etiketter / 300 Ark
Alla typer av skrivare

Avery försändelseetiketter i 300-arkspaket gör det enkelt för dig att skicka paketförsändelser. Etiketter i volymförpackningar är ett prisattraktivt och optimalt val om du dagligen eller ofta skickar många paket t.ex. från din webbshop. Etiketterna är samtidigt förpackade i en lätthanterlig smart låda som förenklar förvaring mellan användningstillfällena.

Averys försändelseetiketter i volymförpackningar – till dig som har många försändelser

Till dig som skickar många paket

Välj etiketter i volymförpackningar

Om du har en webbshop där du dagligen skickar paket, eller om du bara ofta skickar paket är försändelseetiketter i paket med 300-ark ett ekonomiskt bra val. Här får du etiketter i Averys höga kvalitet som är förpackade i en smart hanterbar låda med 300-ark, så att lagringen mellan användningarna är enkel.

Etikettstorlekarna finns bland annat i frankeringssystem som används av USP, DPD och flera andra varutransportfirmor där du direkt via deras system kan skriva ut paketetiketter på din egen skrivare. Men du kan naturligtvis också designa och skriva ut försändelseetiketter med Averys kostnadsfria program Avery Design & Print, där du hittar etikettmallen och många fördesigner och grafik.