Paketetiketter

Snabbt, säkert och professionellt

Etiketter som passar till paket, kartonger och försändelser i alla storlekar. Finns med olika funktioner, samt till antingen laser- eller färglaserskrivare eller bläckstråleskrivare.

De fäster säkert och med JamFREE™-garantin är du säkrad mot skrivarstopp och förseningar under utskrift. Designa och skriva ut enkelt och GRATIS med Avery Design & Print.

210 x 297 mm
1 etikett per ark
210 x 148 mm
2 etiketter per ark
199,6 x 289,1 mm
1 etikett per ark
199,6 x 143,5 mm
2 etiketter per ark
105 x 148 mm
4 etiketter per ark
105 x 74 mm
8 etiketter per ark
105 x 70 mm
8 etiketter per ark
105 x 57 mm
10 etiketter per ark
Avery paketetiketter – Snabbt, säkert och professionellt

Etiketter till paket i alla storlekar

Välj rätt etikett till dina paketförsändelser

En etikett är inte bara en etikett – hos Avery har vi under årens lopp utvecklat olika funktioner och egenskaper hos etiketterna som uppfyller de behov som kan finnas när det gäller miljö, utseende eller användning av etiketter. Eller kanske du letar efter etiketter som är optimerade för användning i laser- eller bläckstråleskrivare, etiketter på rulle till din Thermo Direct-skrivare, Thermo Transfer-skrivare, din Dymo-skrivare, eller att du behöver etiketter till din frankeringsmaskin.

Etikettark med innovativ Ultragrip teknik. Ett unikt 3D-mönster som gör att skrivaren kan få perfekt grepp om dem. Tack vare dessa greppzoner kan skrivarvalsarna greppa, mata fram och styra etikettarken ännu bättre. Precisa utskrifter utan pappersstopp garanteras!

De väderbeständiga paketetiketterna är starka och hållbara polyesteretiketter som tål väder och vind. På så vis är texten på etiketten alltid läsbar för fraktpersonalen oavsett hur vädret är. Dessutom är de motståndskraftiga mot olja, smuts, vatten och UV-strålning, och tål temperaturer från -20 till +80 grader. De passar till alla förpackningar, bl.a. polyetenemballage och Tyvek-kuvert.

Etiketter med QuickDRY™ till bläckstråleskrivare är lämpliga som adressetiketter till brev, paket och rör i alla storlekar. De fäster bra och QuickDRY™-ytan gör att bläcket torkar omedelbart så att de kan användas direkt från skrivaren utan kladd.

De FSC-certifierade etiketterna säkrar att papperet kommer från ansvarsfullt skogsbruk.

Etiketter i återvunnet material är det gröna alternativet. De är tillverkade av återvunnet papper, har ett vattenbaserat och miljövänligt lim samt är förpackade i återvunnen kartong.

Averys JamFREE™-garanti säkerställer att du inte behöver bekymra dig för om etiketterna fastnar i skrivaren och orsakar stopp.

Med Averys gratis programvara Avery Design & Print och mallar kan du enkelt och på nolltid designa och skriva ut dina egna etiketter.

Avery Design & Print - Designa och skriv ut med gratis programvara

Avery Design & Print

Designa och skriv ut dina etiketter snabbt och enkelt med vår gratis programvara.

Massor av gratis mallar och clipart.
Avery Kundtjänst

Kundtjänst

Har du frågor?

Ring eller skriv till kundtjänst. Vi är redo att hjälpa dig!