Etiketter för plombering

För laserskrivare

Letar du efter produkter för lager, inventarier och skyltar? Titta här!
210 x 297 mm
Beställ ner till 1 ark
1 etikett per ark
210 x 148 mm
Beställ ner till 1 ark
2 etiketter per ark
202 x 120 mm
Beställ ner till 1 ark
2 etiketter per ark
202 x 86 mm
Beställ ner till 1 ark
3 etiketter per ark
199,6 x 289,1 mm
Beställ ner till 1 ark
1 etikett per ark
199,6 x 143,5 mm
Beställ ner till 1 ark
2 etiketter per ark
200 mm
Beställ ner till 1 ark
1 etikett per ark
Ø 200 mm
Beställ ner till 1 ark
1 etikett per ark

Averys etiketter med plomberingsegenskaper. Etiketterna efterlämnar ett mönster om de tas bort. Det är ett enkelt och effektivt sätt att stöldmärka mobila enheter, IT-utrustning och verktyg samt att plombera viktiga brev m.m., eftersom försök till manipulation avslöjas lätt.

Avery Etiketter för plombering – Efterlämnar ett mönster om de tas bort

Få syn på saken

Etiketterna efterlämnar ett mönster om de tas bort

Averys etiketter för plombering är det perfekta valet om du enkelt och effektivt vill stöldmärka dina handverktyg, mobila enheter eller andra värdesaker med namn, företag och övriga kontaktuppgifter så att de lätt kan identifieras och spåras om föremålen skulle råka stjälas eller komma bort.

Etiketterna är tillverkade i ett polyestermaterial som efterlämnar ett mönster om de tas bort. Alla försök till manipulation kommer att synas tydligt. Det gör det direkt uppenbart för polisen vid en eventuell vidareförsäljning, eller för dig själv om någon försöker ta av etiketterna eller bryta förseglingen.

Utöver plomberingsegenskapen är de dessutom motståndskraftiga mot olja, smuts och UV-strålning samt tål temperaturer från -40°C till +80°C. De fäster på metall, glas, papper och plast mm. Detta gör dem även extra lämpliga för utomhusbruk, t.ex. på verktyg.

Etikettstorleken är lämplig för märkning av t.ex. handverktyg, mobila enheter som bärbara datorer, surfplattor och spelkonsoler samt värdesaker i hemmet som smyckesaskar, målningar, mindre inredningsdetaljer m.m. Etiketterna är också perfekta för plombering av viktiga brev, dokument och skrivelser där det är viktigt att se om mottagaren har läst dokumentet i fråga.

Etiketterna kan skrivas ut på alla svartvita laserskrivare. Det tar ett dygn innan den slutliga vidhäftningsförmågan uppnås.

Du kan snabbt och enkelt designa och skriva ut dem med den gratis programvaran Avery Design & Print, där du hittar massor av mallar och piktogram som du kan använda på etiketterna.