DVD-etiketter och omslag

Gör dina egna etiketter och omslag till dina DVD-skivor

DVD-etiketterna ger ett professionellt utseende och ger dig snabb överblick över data, bilder, musik osv. De är optimerade för att tåla värmen och rotationen som uppstår i en DVD-spelare. FullFace-etiketterna täcker hela DVD-skivan ända in till hålet Matcha din DVD-etikett med ett snyggt designat fodral. Passar både standardfodral och tunna fodral.  DVD-etiketter och omslag skrivs enkelt ut med bläckstråleskrivare. Designa och skriva ut enkelt och gratis med Avery Design & Print.

Avery dvd-omslag och etiketter

Ordning bland DVD-skivorna

Ge DVD-skivorna ett professionellt utseende

Tiden för OH-presentationer är ett minne blott. Med dagens teknik är det filmer, animationer, vackra bilder och ljud som fångar målgruppens uppmärksamhet, och varför inte skicka med dem presentationen hem efteråt?

När du ska spara alla dina megabytes behöver du en DVD, och med Averys DVD-etiketter för bläckstråleskrivare kan du ge dina brända DVD-skivor ett professionellt utseende.

FullFace-etiketterna täcker hela DVD-skivan ända in till hålet, vilket ger mer utrymme för text och bilder.

DVD-etiketten är tillverkad i ett foliematerial som tål den värme och rotation som uppstår i en DVD-spelare, och de praktiska No Touch™-vingarna gör det enkelt att placera etiketten i mitten på DVD-skivan.

DVD-omslag kan enkelt designas och skrivas ut separat.

Avery Design & Print - Designa och skriv ut med gratis programvara

Avery Design & Print

Designa och skriv ut dina etiketter snabbt och enkelt med vår gratis programvara.

Massor av gratis mallar och clipart.
Avery Kundtjänst

Kundtjänst

Har du frågor?

Ring eller skriv till kundtjänst. Vi är redo att hjälpa dig!