Etiketter till CD- och DVD-skivor

Håll koll på ditt medieinnehåll

Letar du förgäves i högen med brända CD- och DVD-skivor efter din senaste backup, bilderna från sommarsemestern och den viktiga kundpresentationen? Med Averys produkter för CD- och DVD-skivor är det lätt att ge dina brända medier ett professionellt utseende. De ger dig dessutom en snabb överblick av data, bilder, musik och så vidare. Och du designar och skriver lätt ut dem med vårt gratis designprogram Avery Design & Print.

Avery cd-omslag och etiketter
Gör dina egna etiketter och omslag till dina CD-skivor
Avery dvd-omslag och etiketter
Gör dina egna etiketter och omslag till dina DVD-skivor
Avery Etiketter till CD- och DVD-skivor

Ordning på hyllan och i lådan

CD- och DVD-skivor ett professionellt utseende

Är du en av dem som har bränt de gamla semesterbilderna och videoklippen från när barnen var små på CD- och DVD-skivor? Då vet du säkert hur svårt det kan vara att hålla reda på tusentals bilder fördelade över ett hav av CD- och DVD-skivor.

Etiketter med text och/eller bilder på skivorna är därför inte bara användbart när du behöver hitta rätt CD-skiva, utan också roligt eftersom bara åsynen av detaljerna framkallar goda minnen.

Det enklaste och mest praktiska lösningen: Använd självhäftande etiketter till dina CD- och DVD-skivor. Det är upp till dig om du vill skriva ut din egen design och sedan skriva årtal, innehåll eller annan information med penna, eller om du skriver ut det hela från början. Det viktigaste är att få det gjort, att etiketten passar perfekt, fäster säkert och är optimerad för respektive lagringsmedia.

Avery Design & Print - Designa och skriv ut med gratis programvara

Avery Design & Print

Designa och skriv ut dina etiketter snabbt och enkelt med vår gratis programvara.

Massor av gratis mallar och clipart.
Avery Kundtjänst

Kundtjänst

Har du frågor?

Ring eller skriv till kundtjänst. Vi är redo att hjälpa dig!