Butiksskyltning

Gör shoppingen till en upplevelse

Shoppingmiljön spelar en avgörande roll för försäljningen. Erbjuder ni era kunder en trivsam atmosfär att handla i? Kan de snabbt hitta det de är på jakt efter? Dras deras blickar till produkterbjudanden som de kan vara intresserade av? Kunderna vill få tydlig vägledning i en trivsam miljö: Shoppingupplevelsen är en nyckelfaktor som hjälper eller stjälper försäljningen.

Vårt breda utbud av produkter för kommunikation på butiksnivå hjälper er att skapa en butiksmiljö som på ett effektivt sätt främjar försäljningen. Det kan t.ex. handla om snygga, modulära prisskyltar eller robusta ramar som enkelt kan anpassas efter butikens speciella krav och kombinera viktig information med en trivsam atmosfär.

METO store level communication
Köp skyltar direkt i Avery METO webbshop
METO - Inramningslösningar

Inramningslösningar

Av plast eller aluminium, stora som små

METO har alltid den perfekta ramen – för användning inomhus eller utomhus.

Dessa skylt- och presentationsramar är enkla att använda, har en enorm visuell effekt och finns i många olika färger.

Erbjud era kunder tydlig vägledning så att de enkelt kan orientera sig, och gör samtidigt butiksmiljön ännu mer tilltalande.

METO-produkter – Fästsystem

Fästsystem

Diskreta – men extremt effektiva

Fästsystemen från METO hjälper er på ett avgörande sätt att skapa en effektiv och välskyltad design för butikslokalen. Inget tak är för högt, ingen frysdisk för bred.

Dessa fästsystem smälter perfekt in i er butiksmiljö och öppnar upp otaliga möjligheter för er att designa era säljytor. De ingående delarna är alla enkla att fästa och ser till att etiketter och prismoduler sitter säkert på plats.

Våra system har en enkel utformning som varken skymmer eller gör det svårare att nå de varor som exponeras: det är alltid era produkter som står i centrum!

METO-produkter – Kreativ skyltning

Kreativ skyltning

Flexibel och emotionell

Designa era plakat och prislappar själva – t.ex. med METO skrivmaterialsatser och fluorescerande papper.

Ni kan också skapa ett emotionellt mervärde i butiken.

Denna kombination resulterar i effektiva blickfång som kan förvandla vilken butik som helst till en verkligt trivsam miljö. EmotionLine lyfter fram information och bilder på ett mycket effektivt sätt.

METO Prisskyltar

Prisskyltar

Smidiga prisändringar och spontana kampanjer

Det flexibla kassett- och skyltsystemet erbjuder praktiska lösningar för professionell skyltning i hela detaljhandeln – med butiksdisksystem, stora prisskyltar och utmärkning av specialerbjudanden.

Köp skyltar direkt i Avery METO webbshop
Avery kundservice

Kontakta oss om du har frågor om METOs produkter, försäljning, service eller support.

Försäljning och support
METO anpassade lösningar

Förutom standardlösningarna producerar vi även specialprodukter skräddarsydda för dina specifika önskemål.

Få mer info här