Hylloptimering

Ordning och reda på hyllorna

METOs hylloptimeringssystem erbjuder dig enastående lösningar som uppfyller kraven på ett brett urval av butikshyllor. Vårt sortiment omfattar manuella och automatiska pushers, avdelare, fästprofiler, hylldekorationer, hyllpratare och liknande produkter.

Tillsammans med METOs breda sortiment av hyllexponeringslösningar förvandlar dessa shoppingrundan till en upplevelse för kunderna. Dessutom är det ett särskilt effektivt sätt att undvika tomma hyllor och förkorta tiden som kunderna lägger ner på att hitta det de letar efter.

Som ett led i vår strategiska allians med INSTORE MARKETING erbjuder vi "METO Powered by INSTORE"-hyllexponeringssystem. INSTORE MARKETING, som är en del av plastgruppen ORNAMIN i Minden, är Tysklands ledande leverantör av produktplacerings- och presentationssystem för detaljhandlare.

INSTORE MARKETING ansvarar för produktion av dessa produkter, vilket gör att vi kan erbjuda dig två "Made in Germany"-system av toppkvalitet (avdelare, pushers och deras tillbehör): Optisell 1 (OS1) och Optisell 2 (OS2).

METO erbjuder hyllexponeringslösningar som säkerställer att kunderna fattar sina köpbeslut direkt vid hyllorna.

METO – Hylloptimering

 

Avery kundservice

METO försäljning och support

Kontakta oss om du har frågor om METOs produkter, försäljning, service eller support.
METO anpassade lösningar

Generella eller anpassade lösningar

Förutom standardlösningarna producerar vi även specialprodukter skräddarsydda för dina specifika önskemål.