Det perfekta visitkortet

Idéer till hur du gör det perfekta visitkortet

Kastar du bort fler visitkort än du delar ut till kunder och samarbetspartners? Det är irriterande och ett slöseri med pengar att kasta oanvända visitkort för att informationen har blivit oanvändbar. Många gånger måste man hos tryckerierna beställa ett minimum på 100 visitkort eller fler, och när en medarbetare får en ny titel eller byter jobb – eller om telefonnumret, e-postadressen eller logotypen ändras – är de gamla korten oanvändbara. Med Averys visitkort kan du själv skriva ut det antal visitkort du behöver. Du kan skriva ut till flera medarbetare samtidigt, och du slipper vänta på tryckeriets leverans – det är en både ekonomisk och flexibel lösning.

Avery Så gör du det perfekta visitkortet
Visitkort - Olika visitkortdesigner

Olika visitkortdesigner

1. Enkelt visitkort: Om du bara har behov för ett visitkort med dina kontaktuppgifter ska du använda en ren och enkel design med: företagets logotyp, namn, titel, telefonnummer, e-post och webbadress.

2. Visitkort med bild: Har du en bild på ditt visitkort kommer det att göra det enklare för den person som har fått ditt kort att komma ihåg dig och dina produkter.

3. Visitkort kombinerat med marknadsföringsbudskap eller information: När du ändå ger bort ditt visitkort till kunder, samarbetspartners och andra kan du med fördel använda kortet för att kommunicera budskap som t.ex. vägbeskrivning till din butik, bilder och information om dina produkter och tjänster, kampanjer och annat.

Gör ditt visitkort med en bra mall

Gör ditt visitkort med en bra mall

En bra mall som kan anpassas efter dina behov är en bra utgångspunkt när du ska göra ditt visitkort. När du har designat mallen bör du spara den för framtida bruk. När du behöver visitkort öppnar du bara mallen, rättar informationen och skriver ut det färdiga kortet. Du kan också skicka mallen till kollegor och medarbetare, så att de själva kan skriva ut sina visitkort när de behöver det.

Om du arbetar på ett stort företag bör du undersöka om det redan finns en officiell visitkortmall. Om inte är det mycket enkelt att skapa en. Ivan Misner, grundare av BNI (Business Network International) och medförfattare till boken ”It's in the Cards!” som undersöker visitkortens stil och effekt, betonar vikten av en visitkortdesign som är anpassad till respektive bransch, företag eller personlig stil.

Visitkort som kan skrivas ut på båda sidor

Visitkort som kan skrivas ut på båda sidor

Tips och idéer för det perfekta visitkortet

Ditt namn, företaget du arbetar för och dina kontaktuppgifter är tryckta på framsidan av ditt visitkort. Men har du mer på hjärtat?

Visitkorten från Avery som kan skrivas ut på båda sidor ger plats för den viktigaste informationen på framsidan, och extra information på baksidan!

Våra produktrekommendationer

Eco Friendly
Quick&Clean™-visitkort, superior mat C32011-25 Innehåll: 250 Kort
Rena kanter
200 g/m²
Bläckstråleskrivare, Färglaserskrivare, S/V laserskrivare, Kopieringsmaskin
Eco Friendly
Quick&Clean™-visitkort, premium satin C32026-25 Innehåll: 250 Kort
Rena kanter
270 g/m²
Färglaserskrivare, S/V laserskrivare, Kopieringsmaskin
Eco Friendly
Quick&Clean™-visitkort, premium glossy på ena sidan - UTGÅTT C32028-25 Innehåll: 200 Kort
Rena kanter
240 g/m²
Bläckstråleskrivare
Eco Friendly
Quick&Clean™-visitkort, premium satin C32016-25 Innehåll: 250 Kort
Rena kanter
220 g/m²
Färglaserskrivare, S/V laserskrivare, Kopieringsmaskin
Avery Design & Print - Designa och skriv ut med gratis programvara

Designa och skriv ut dina etiketter snabbt och enkelt med vår gratis programvara. Massor av gratis mallar och clipart.

Kom igång här
Avery Kundtjänst

Har du frågor?

Ring eller skriv till kundtjänst. Vi är redo att hjälpa dig!

Kontakta kundtjänst