Adressetiketter

Den klassiska Avery-adressetiketten

Letar du efter fler produkter för brev och packet? Titta här!
125 x 35 mm
Beställ ner till 1 ark
10 etiketter per ark
105 x 74 mm
Beställ ner till 1 ark
8 etiketter per ark
105 x 70 mm
Beställ ner till 1 ark
8 etiketter per ark
105 x 57 mm
Beställ ner till 1 ark
10 etiketter per ark
105 x 55 mm
Beställ ner till 1 ark
6 etiketter per ark
105 x 48 mm
Beställ ner till 1 ark
12 etiketter per ark
105 x 42,3 mm
Beställ ner till 1 ark
14 etiketter per ark
105 x 37 mm
Beställ ner till 1 ark
16 etiketter per ark

Etiketter som passar som adressetiketter till brev, paket och rör i alla storlekar. Finns med olika funktioner som exempelvis QuickPEEL™, Blockout™ och QuickDry™, samt till antingen laser- och färglaserskrivare eller bläckstråleskrivare. De fäster säkert och med JamFREE™-garantin är du säkrad mot skrivarstopp och förseningar under utskrift. Designa och skriva ut enkelt och GRATIS med Avery Design & Print.

Avery Adressetiketter

Adressetiketter till alla brevförsändelser

På det enkla sättet

Det är både ett ekonomiskt och flexibelt sätt att göra kuvert och paket mer personliga när du skriver ut dina adressetiketter själv. Det kan vara så att du måste skicka ut inbjudningar till en av livets stora händelser som bröllop, födelsedag, dop eller liknande, eller att du har ett företag eller en webbutik som skickar ut brev eller paket till kunderna. Då går det snabbt och enkelt att skapa egna etiketter med Averys gratis programvara som låter dig välja mellan många designer och mallar där du också har möjlighet att välja typsnitt, sätta in egna bilder och grafik samt använda dokumentkoppling från uppgifter i Excel.

Med tiden har Avery utvecklat adress- och fraktetiketter som kan täcka de behov du har när du behöver skicka post och andra försändelser.

QuickPEEL™-etiketter är lämpliga som adressetiketter och avsändaretiketter med returadress på brev, paket och rör. De är lätta att ta av från arket – vid stora etikettuppgifter kan du spara upp till 25 % av tiden du behöver för etiketter utan QuickPEEL™.

BlockOut™ paketetiketter är lämpliga för paket och emballage eftersom de täcker gammal text och gamla etiketter till 100 %. De är idealiska när du behöver återanvända tidigare använt emballage och skicka dina paket med tydlig information.

Etiketter med QuickDRY™ för bläckstråleskrivare är lämpliga som adressetiketter för brev, paket och rör i alla storlekar. De fäster bra och QuickDRY™-ytan gör att bläcket torkar omedelbart så att de kan användas direkt från skrivaren utan kladd.

De FSC-certifierade etiketterna säkrar att papperet kommer från ansvarsfullt skogsbruk.

Etiketter i återvunnet material är det gröna alternativet. De är tillverkade av  återvunnet papper, har ett vattenbaserat och miljövänligt lim samt är förpackade i återvunnen kartong.

Averys JamFREE™-garanti säkerställer att du inte behöver bekymra dig för om etiketterna fastnar i skrivaren och orsakar stopp.