Letar du efter någon tidigare Avery-mjukvara?

Gör så här:

Avery släppte den första programvaran för att skapa etiketter redan 1990! Sedan dess har vi ständigt vidareutvecklat den teknik våra kunder kan använda sig av för att designa sina etiketter, och under årens lopp har vi hunnit lansera många olika mjukvaror för detta.

Eftersom vi alltid försöker att göra det så enkelt som möjligt för dig att skapa en Avery-etikett, måste vi låta äldre mjukvara gå i pension till förmån för den senast utvecklade. I de allra flesta fall kan vi hjälpa dig att konvertera äldre projekt som du skapat med den gamla mjukvaran så att de blir kompatibla med dagens Design & Print online.

Läs vidare här nedan för att se vad som hänt med den gamla mjukvaran och vad du kan göra nu:

Tidigare Avery-mjukvara
Avery Design & Print Offline

Avery Design & Print Offline

Om du redan laddat ner vår app (Avery Design & Print software Offline) för stationära datorer, kanske du ska fundera på att istället använda vår online-version. Tyvärr erbjuder vi inte längre nya användare Design & Print Offline eftersom vi fr.o.m.  2019 inte kommer att ha stöd för denna offline-version.

Men du behöver inte oroa dig: alla etiketter du skapat i  appen för stationära datorer går att öppna i Avery Design & Print Online, även om de ligger sparade på din dator. Och om du tidigare har sparat dina projekt på ett Avery-konto, kan du redan se dem alla online!

Avery DesignPro

Avery DesignPro

2001 lanserade vi den första versionen av Avery Design Pro. Först med filändelsen .zdp som 2005 ändrades till .zdl (.cmdx för Apple-datorer).

Många kunder använder fortfarande denna mjukvara på sina datorer, men vi blir ofta kontaktade när man skaffat ny dator och upptäcker att de inte längre kan installera DesignPro på den.

För närvarande kan vi konvertera de allra flesta .zdl-filer till vårt nya .avery-format, som fungerar med den senaste mjukvaran Design & Print Online. 

Om du har äldre .zdl - eller .cmdx-projekt som du vill kunna fortsätta använda, skicka då ett e-postmeddelande till vår kundtjänst på [email protected]

Avery Wizard

Avery Wizard

I mer än 30 år har Avery har arbetat tillsammans med Microsoft® för att du ska kunna skapa helt perfekta etiketter. Du hittar samtliga mallar till Avery-produkter i Microsoft® Word®, och du kan också ladda ner enskilda, tomma mallar från vår webbplats.

Eftersom alla våra mallar redan finns i Word®, och att Design & Print erbjuder ett enklare sätt att skapa etiketter, steg för steg, har vi låtit plug-in-modulen Avery Wizard för Microsoft® MS Office 2013 gå i graven.

Om du föredrar att använda Word-mallar, kan du ladda ner dem för din Avery-produkt här. Alternativt börjar du använda Design & Print Online för att skapa dina etiketter.

Avery Design & Print Tablet App

Avery Design & Print Tablet App

De senaste åren har Avery haft en fristående Design & Print-app för surfplattor.

Den goda nyheten är att den senaste versionen av Design & Print är pek-kompatibel, så nu behöver du inte längre ladda ner en separat version. Vi har nu slutat stödja den speciella appen för surfplattor och tagit bort den från de ställen man laddar ner appar från. 

För att fortsätta att använda Design & Print på din surfplatta behöver du bara gå till Design & Print på Averys webbplats eller klicka här på din surfplatta eller mobiltelefon.

Avery Design & Print - Designa och skriv ut med gratis programvara

Designa och skriv ut dina etiketter snabbt och enkelt med vår gratis programvara. Massor av gratis mallar och clipart.

Kom igång här
Avery Kundtjänst

Har du frågor?

Ring eller skriv till kundtjänst. Vi är redo att hjälpa dig!

Kontakta kundtjänst