Lager, inventarier och skyltar

För utomhusbruk, stöldskydds- och säkerhetsmärkning

Med Averys sortiment av etiketter för lager, inventarier och skyltar kan du märka inventarier för att motverka stöld och sätta märknings- och identifieringsetiketter på produkter och platser som kräver något extra av etiketten. Vi erbjuder en mängd olika avtagbara och permanenta specialetiketter för stöldskydd, etikettering, försegling och märkning.

Avery Etiketter för lager, inventarier och skyltar
Avery Antimikrobiell folie

Avlägsnar 99,9 % av virus och bakterier
Finns i flera varianter

Avery Väderbeständiga etiketter

För både inom- och utomhusbruk
Finns i flera varianter

Avery Etiketter med ultravidhäftande lim

Fäster bättre än vanliga permanenta etiketter
Finns i flera varianter

Avery etikettshop Film väderbeständig vit

Extremt motståndskraftiga och elastiska

Avery inspektionsetiketter

För kontrollmärkning av tekniska hjälpmedel, utrustning och maskiner

Avery Etiketter till inventarier och utrustning för enkel, informativ och hållbar märkning nära till hands

Enkel, informativ och hållbar märkning nära till hands

Avery Etiketter för ledningar och kablar – Märk kablar och ledningar för enkel identifiering

Märk kablar och ledningar för enkel identifiering

Frysetiketter / köldbeständigt papper vitt

Till laser/bläckstråle

Etiketter för plombering

Till laser

Avery Manipulationssäkra etiketter med NoPeel™

Etiketter med NoPeel™ för stöldmärkning

Avery Varningsfåglar för fönster – Förhindrar att fåglar och personer kolliderar med dina glaspartier

Gör dina glaspartier synliga för djur och människor

Avery etiketter för lager

Lägg märke till detta

Säker märkning och skyltning på svåra ställen

Säkerhet och identifiering omfattar flera kategorier av etiketter och labels som alla har egenskaper relaterade till att vara extra hållbara. I kategorin hittar du etiketter som kan användas för att stöldmärka mobila enheter, utrustning, verktyg och andra ägodelar: etiketter som tål extrema förhållanden som exempelvis saltvatten, tvätt, frysning eller hög värme; etiketter för inspektionsmärkning med förtryckta år och månader; etiketter som passar som varningsskyltar, förbudsskyltar, påbudsskyltar och andra former av informationsskyltar på arbetsplatser, maskiner och utrustning där anställda och andra användare måste vara vaksamma eller uppmärksamma; etiketter som passar för märkning på förpackningar som innehåller kemikalier, eller som måste kunna motstå extrema förhållanden.

Avery etiketter för säkerhet

Averys manipulationssäkra etiketter är det perfekta valet om du enkelt och effektivt vill märka handverktyg, elektronisk utrustning osv. Du kan enkelt skriva ut unika märken på etiketterna, som är tillverkade i ett kraftigt självhäftande polyestermaterial med NoPeel™, som gör att de smulas sönder i små flagor vid försök till manipulation. Det gör att det blir direkt uppenbart för polisen, för dig eller vid en eventuell vidareförsäljning om någon försöker ta av etiketterna.

Averys plomberingsetiketter är etiketter som efterlämnar ordet ”STOP” om de tas bort. Det är ett enkelt och effektivt sätt att stöldmärka mobila enheter, IT-utrustning och verktyg samt att plombera viktiga brev, elektriska installationer och maskiner, eftersom det kommer att synas tydligt om etiketten tas bort.

Averys slitstarka silveretiketter för inom- och utomhusbruk är både hållbara och vackra, vilket gör att etiketterna passar bra för permanent märkning av IT-utrustning, mobila enheter, inventarier, maskiner m.m., eller varför inte som vacker märkning av broschyrer osv. Etiketterna är tillverkade i rivfast polyester som tål betydligt mer än vanliga pappersetiketter.

Averys vita, slitstarka etiketter passar perfekt för permanent, hållbar märkning både inomhus och utomhus. Ger effektiv och säker märkning av t.ex. IT-utrustning och värdefulla verktyg. Tillverkade av rivfast polyester som är betydligt tåligare än vanliga pappersetiketter.

Averys etiketter med TripleBond™ fäster 3 gånger bättre än vanliga etiketter. Etiketterna är tillverkade i ett starkt polyestermaterial som klarar nästan alla påverkan och temperaturer från -20 °C till +100 °C. Perfekt för ytor som är varma, kalla eller skrovliga, t.ex. projektorer som blir mycket varma när de är igång.

Averys djupfrysetiketter är garanterat frosttåliga och perfekta för märkning av kyl- och frysvaror så att informationen syns tydligt under frysning och efter upptining. De fäster också på ytor med lätt rimfrost. Min. appliceringstemperatur -20 °C, kan användas vid -50 °C till +70 °C. För utskrift på alla skrivare. JamFREE-garanti. Tillförlitlig vidhäftning.

Skapa översikt med enhetlig, informativ och hållbar märkning av inventarier och utrustning med Averys etiketter för inventarier och utrustning. De är avsedda för handskrivning och fäster tillförlitligt och permanent Skriv med permanent märkpenna eller tusch på polyesteretiketterna, och på etiketterna i aluminiumfolie präglas texten in med en kulspetspenna, blyerts eller annan penna med hård spets. De levereras i ett hållbart häfte som passar perfekt i skjort- eller byxfickan, så att du alltid har dem nära till hands

Averys inspektionsdatumetiketter är den perfekta märkningen av utrustning som enligt lag ska besiktigas, kontrolleras eller inspekteras. Du kan välja att skriva datum, månader och/eller årtal e.d. på etiketterna och fästa dem på utrustningen. Då råder det ingen tvekan om att en nödvändig inspektion har utförts. De är avtagbara, solida och fäster bra, men kan tas bort igen utan att lämna limrester. Med NoPeel™ som smulas sönder i små flagor när någon försöker ta bort dem. Med VOID-plombering, som gör att de delar sig i två delar vid försök till borttagning och efterlämnar ett ”schackbrädesmönster” som visar att det har suttit en etikett där.

Averys avtagbara, slitstarka etiketter passar perfekt för tillfällig, hållbar märkning både inomhus och utomhus. De har samma egenskaper och hållbarhet som de permanenta, starka etiketterna, men du kan märka föremål tillfälligt, eftersom etiketterna kan tas bort utan att lämna några limrester.

Averys gula, starka etiketter passar perfekt både inomhus och utomhus för långvarig skyltning och märkning, t.ex. som varningsskyltar och tydlig märkning av produktionsutrustning med mera. Tillverkade i rivfast polyester som är betydligt tåligare än vanliga pappersetiketter.

Averys extra motståndskraftiga GHS-etiketter är tillverkade i ett elastiskt material. De har en utmärkt vidhäftning och är den absolut perfekta lösningen i våtrum, utomhus, på maskiner, i områden med stor belastning samt till GHS-märkning.

Du designar och skriver enkelt ut med Averys gratis programvara Avery Design & Print.

Avery Design & Print - Designa och skriv ut med gratis programvara

Designa och skriv ut dina etiketter snabbt och enkelt med vår gratis programvara. Massor av gratis mallar och clipart.

Kom igång här
Avery Kundtjänst

Har du frågor?

Ring eller skriv till kundtjänst. Vi är redo att hjälpa dig!

Kontakta kundtjänst