Få individuella klistermärken tryckta

Designa dina etiketter och klistermärken – så enkelt är det:

Professionellt tryckta etiketter och klistermärken

Snabb leverans

Pålitlig leverans
inom 4-6 arbetsdagar

Lätt att beställa

Välj en produkt, ladda upp en design eller gör den själv

Perfekt utskriftsresultat

Professionellt tryckt på kvalitetsmaterial

Unika klistermärken skräddarsydda för ditt företag

Skapa uppmärksamhet med dina egna klistermärken!

Oavsett om du producerar och säljer dina egna produkter eller säljer handplockade varor från samarbetspartners i din (online) butik kan reklamklistermärken vara en kreativ metod för att stärka medvetenheten om ditt varumärke. Våra högkvalitativa individuella klistermärken är designade för att dra uppmärksamhet och kan användas på olika sätt.

Som klistermärketryckeri förstår vi dina behov. Våra skräddarsydda klistermärken ger dig den perfekta möjligheten att presentera ditt varumärke och sticka ut. Använd dem effektivt för att marknadsföra dina produkter och locka till dig potentiella kunders uppmärksamhet.

Flexibla och mångsidiga klistermärken

Våra individuellt designade klistermärken levereras i staplar och erbjuder flexibilitet och mångsidighet för alla behov:

  • Använd klistermärken som marknadsföringsgåvor genom att lägga dem i påsen vid köp eller i sändningskartongen som ett extra bonus. Skapa trendiga, stilfulla eller roliga designer som dina kunder gärna använder som personliga tillbehör - och få nya ambassadörer för ditt varumärke och produkter!

  • Marknadsför speciella händelser som reor, bästsäljande produkter, hållbara kollektioner och festliga kampanjer med klistermärken. Placera dem på produkter, shoppingpåsar, kvitton eller butiksfönster. Du behöver inte nödvändigtvis inkludera företagslogotypen i designen om den redan finns på produkten; använd företagets färger eller typsnitt för igenkänning.

  • Klistermärken är också perfekta som logoklistermärken och kan användas för att visa ditt företags logotyp på ett unikt sätt.

Tips: Om du behöver stora mängder klistermärken rekommenderar vi våra etiketter på ark eller etiketter på rulle för praktisk applicering.

Designa dina klistermärken enkelt

Våra klistermärken är det idealiska valet när du vill ha mer uppmärksamhet och individualitet för dina produkter. Använd vår gratis online-designer för att anpassa dina klistermärken med iögonfallande färger, unika former och speciella budskap. Ladda bara upp din logotyp eller design, eller skapa din egen med våra verktyg och mallar. Vi levererar dina individuella klistermärken inom några dagar. Njut av designprocessen och lycka till med marknadsföringen!

Avery Design & Print PrintSerivce
Avery Design & Print programvara

Använd gratis mallar eller skapa din egen design

  • Använd en av våra etikettmallar eller ladda upp din egen.
  • Använd våra kostnadsfria mallar och lägg till din egen text, färger och grafik.
  • Många funktioner som QR- och streckkodsgenerator, ikoner och bilder.

 

Öppna Design & Print

Avery Kundtjänst
Har du frågor om produkterna?

Vår kompetenta kundtjänst finns där för dig!

Våra telefontider är:
Måndag til fredag: 8:30 - 15:00
Telefon: 08-408 398 22

Du är alltid välkommen att skicka ett e-postmeddelande. Vi strävar efter att svara på all e-post inom 24 timmar på vardagar.

 E-post: [email protected]

Chatt: Du är också välkommen att använda vår chattfunktion - Om vi ​​inte är online besvarar vi din förfrågan via e-post på samma nivå som andra e-postförfrågningar.

Du kan också hitta svar på de vanligaste frågorna i vår FAQ-sektion:

Vanliga frågor och svar