Märkning av verktyg och utrustning

Spara tid och undvik irritation

Det finns flera viktiga skäl till varför det är en bra idé att markera dina verktyg, inventarier och utrustning: Det blir lättare att hålla reda på tillhörigheter, göra inventering av företagets utrustning och tillhörigheter samt förebygga stölder. Våra utskrivbara starka etiketter är perfekta för alla dessa ändamål. Det är lätt och enkelt, och du kan själv anpassa designen med text, serienummer och streckkoder osv.

Köb etiketter för märkning av verktyg
Effektiv märkning av verktyg och utrustning
Få en översikt med tydlig märkning

Få en översikt med tydlig märkning

Om du har mycket utrustning i ditt företag som verktyg, IT-utrustning, datorer, surfplattor eller andra enheter kan det vara svårt att hålla reda på antalet och vad som har lämnats ut till vem. Professionell märkning av inventarier och utrustning gör det administrativt enkelt att hantera och uppdatera inventeringslistorna, och det kommer att spara dig tid när du behöver göra en inventering över ditt lager och vad som har lämnats ut eller kastats.

En tydlig märkning med tillhörighet på bärbara datorer, verktyg och liknande har en annan positiv effekt: I händelse av förväxling, till exempel på en byggarbetsplats eller efter stöld, går det lätt att ta reda på ägaren till sakerna. Använd till exempel de permanenta NoPeel™-etiketterna, som inte kan tas av utan att det syns.

Lätt, enkel och hållbar märkning av verktyg, inventarier och utrustning

Din? Nej, det är min!

Enkel och tydlig märkning

Gör märkningen av dina inventarier och tillhörigheter så enkel som möjligt! Vår gratis programvara erbjuder många mallar där det är lätt att skapa etiketter. Du behöver bara välja en design, infoga företagets logotyp eller namn och eventuellt ett inventarienummer. Programmet justerar automatiskt layouten för den etikett du har valt, och du skriver enkelt ut etiketterna på din egen skrivare. Därefter placerar du bara etiketten på din utrustning.

De permanenta självhäftande, starka ”silveretiketterna”, och de permanenta NoPeel™-etiketterna från Avery är det perfekta valet för professionell märkning av din utrustning. De garanterar en permanent och tillförlitlig märkning av din utrustning och dina tillhörigheter, samtidigt som det är en flexibel och prisvärd märkningsmetod.

Våra produktrekommendationer

Eco Friendly
Starka etiketter, silver L6011-20 Innehåll: 540 Etiketter / 20 Ark
63,5 x 29,6 mm
540 Etiketter / 20 Ark
S/V laserskrivare
Eco Friendly
Etiketter med NoPeel™ L6146-20 Innehåll: 480 Etiketter / 20 Ark
63,5 x 33,9 mm
480 Etiketter / 20 Ark
S/V laserskrivare
Eco Friendly
Slitstarka etiketter, vita L4776-20 Innehåll: 240 Etiketter / 20 Ark
99,1 x 42,3 mm
240 Etiketter / 20 Ark
Laserskrivare
Eco Friendly
Extremt motståndskraftiga och elastiska etiketter L7911-10 Innehåll: 480 Etiketter / 10 Ark
45,7 x 21,2 mm
480 Etiketter / 10 Ark
Laserskrivare
Avery Design & Print - Designa och skriv ut med gratis programvara

Designa och skriv ut dina etiketter snabbt och enkelt med vår gratis programvara. Massor av gratis mallar och clipart.

Kom igång här
Avery Kundtjänst

Har du frågor?

Ring eller skriv till kundtjänst. Vi är redo att hjälpa dig!

Kontakta kundtjänst