Utskrivbara armband

Skriv ut egna armband till events, evenemang osv.

Med Averys utskrivbara armband kan du snabbt och enkelt framställa professionella armband. Armbanden passar perfekt för företagsfester, events och evenemang där deltagarna till exempel ska delas in i mindre grupper, eller där armbandet ger tillträde till utvalda aktiviteter eller själva evenemangen.

Lätt och bekvämt för kontrollanter, mötesarrangörer och deltagare. Samtidigt kan du enkelt och helt gratis designa och skriva ut dina armband med vår programvara Avery Design & Print, i precis den mängd du behöver.

Avery utskrivbara armband – skriv ut armband själv till event, evenemang och liknande
Utskrivbara armband, gula UPPHÖRT L4001-10 Innehåll: 100 Delar

Utskrivbara armband, gula UPPHÖRT L4001-10

265 x 18 mm
Laserskrivare, Färglaserskrivare
100 Delar
Utskrivbara armband, vita  L4000-10 Innehåll: 100 Delar

Utskrivbara armband, vita L4000-10

Köp i Avery webbshop
265 x 18 mm
Laserskrivare, Färglaserskrivare
100 Delar
Skriv ut armband själv
Skriv ut med din egen laserskrivare

Med Averys utskrivbara armband kan du snabbt och enkelt framställa professionella armband med hjälp av en dator och en skrivare. Armbanden passar perfekt för företagsfester, möten, seminarier och evenemang där deltagarna till exempel ska delas in i mindre grupper, eller där armbandet ger tillträde till utvalda aktiviteter eller själva evenemangen. De utskrivbara armbanden är också perfekta för skolutflykter och i föreningslivet.

Armbanden tål utomhusbruk, då de är resistenta mot vatten och smuts, och kan inte rivas sönder. Det mjuka materialet och de släta kanterna gör dem bekväma att bära. Med mikroperforerade linjer, så kan de lätt kan avlägsnas, men naturligtvis inte återanvändas. Armbanden är gjorda i PVC-fritt material, tillgängligt i vitt eller gult, och kan skrivas ut i alla svartvita och färglaserskrivare.

Du kan enkelt och helt gratis designa och skriva ut dina Avery-produkter med vår programvara Avery Design & Print, som innehåller mallar, grafik och designer. Läs mer om programmet här: www.avery.dk/software.

Avery Design & Print - Designa och skriv ut med gratis programvara

Avery Design & Print

Designa och skriv ut dina etiketter snabbt och enkelt med vår gratis programvara.

Massor av gratis mallar och clipart.
Avery kundservice

Kundtjänst

Har du frågor?

Ring eller skriv till kundtjänst. Vi är redo att hjälpa dig!