Vanliga frågor

Kan jag skriva ut på båda sidor av Averys visitkort?

Avery har ett sortiment av Quick&Clean-visitkort med helt släta kanter för antingen bläckstråle- eller laserskrivare som kan skrivas ut på båda sidor. Dessa visitkort är perfekta om du har ett extra budskap du vill kommunicera, till exempel en karta som visar var din butik ligger, information om produkter eller tjänster, en slogan eller ett specialerbjudande. Alla visitkort från Avery som kan skrivas ut på båda sidor, exempelvis C32016-10, är markerade.

Du kan inte skriva ut på båda sidor av Averys mikroperforerade visitkort.

Kan jag skriva ut till kanten på Averys visitkort?

Du kan skriva ut till kanten på de visitkort där det finns 8 kort per ark, eftersom det finns mellanrum mellan korten på arken så att du kan göra kantutskrifter.

På de visitkort där det finns 10 kort per ark ligger visitkorten helt upp till varandra, och det är därför mycket svårt att uppnå ett bra resultat med utskrift till kanten på dem.

Kan jag skriva ut visitkort till laserskrivare på en bläckstråleskrivare?

Produkter som är avsedda för laserskrivare har en speciell beläggning som tål de höga temperaturer som genereras under utskrift i en laserskrivare. En bläckstråleskrivare utvecklar inte så höga temperaturer som en laserskrivare och det gör att bläcket inte absorberas ordentligt och därför flyter ut.

För att uppnå bästa utskriftskvalitet rekommenderar vi att du bara skriver ut våra produkter i de skrivartyper som de är utvecklade för. Om du är osäker på vilken skrivare du har rekommenderar vi att du använder de produkter vi har som är utvecklade för användning i alla slags skrivare.