Etiketter på SRA3-ark för digitalt tryck

Kvalitetsetiketter för professionellt tryck

Avery Nordics PCL3-sortiment är en revolutionerande nyhet inom självhäftande etiketter. Här får du etikettark i SRA3-storlek med förstansade etiketter. Därmed sparar du både tid och resurser på att stansa ut etiketterna under produktionsprocessen, och klickkostnaden blir lägre tack vare arkets storlek. Samtidigt får du tillgång till designmallar som underlättar förarbetet.

Hela sortimentet har optimerats för användning i alla vanliga digitala tryckpressar och torrtonerpressar med arkmatning från Xerox, Canon, Konica Minolta och Ricoh. Dessutom är hela sortimentet certifierat för HP Indigo med flytande toner-teknik och arkmatning.

Arken kan dessutom tryckas i offsetmaskiner. Sortimentet finns i förpackningar om 100 ark – anpassat efter ditt behov.

För mer information om PCL3 produkter
Avery PCL3-etiketter på SRA3-ark för digitalt tryck Kvalitetsetiketter för professionellt tryck
Sortimentet gör skillnaden
Avery Nordics PCL3-sortiment är en revolutionerande nyhet inom självhäftande etiketter

PCL3-sortimentet är etikettark i SRA3-storlek med förstansade etiketter. De passar väl till alla vanliga digitala tryckmaskiner och är certifierade för HP Indigo.
PCL3-etiketterna är perfekta för alla typer av flask- och produktetiketter, prestigetikettering vid exklusiva emballage, skydds- och varningsetiketter, skyltning utom- och inomhus, märkning av utrustning och inventarier samt för användning i miljöer med exempelvis värme, vatten, frekvent avtorkning, direkt solljus eller på knottriga föremål. Upplev mångfalden och välj bland ett stort utbud av självhäftande pappers- och filmark, med både förstansade etiketter och hela etikettark.

Det finns runda och rektangulära etiketter med vita, cremefärgade, silverfärgade eller transparenta ytor. Matt och blank yta ger din tryckta etikett ett mycket vackert utseende. Det finns även etikettstorlekar för alla behov, den minsta runda etiketten är Ø 25 mm och den största är Ø 64 mm. Den minsta storleken på de rektangulära etiketterna är 51 x 25 mm och den största är 75 x 110 mm. Behöver du en stor etikett i SRA3-storlek för ett speciellt ändamål, med en speciell utstansning eller bara vill ha en statisk självhäftande etikett – så finns det också i sortimentet.

Med PCL3-sortimentet kan du alltid hitta rätt lösning för dina etiketter!

Sortimentet delas in i tre huvudkategorier.

High-Quality – Pappersetiketter av hög kvalitet
Specialbestrukna pappersetiketter med enastående vithet, färgbindning och färgäkthet. Etiketterna är ogenomskinliga och finns i ett stort utbud med matt och blank yta och även som permanent klistrande och avtagbara etiketter.
De vita etiketterna är perfekta som produktetiketter på glas, flaskor, burkar, papp, kartong eller för exklusiv etikettering av presentartiklar, kosmetika och hudvårdsprodukter.
I serien finns även krämfärgade etiketter som är kondensbeständiga, och därför perfekta för vinflaskor och liknande som tas in och ut ur kylskåpet.

X-treme – Extremt robusta filmetiketter
Extremt robusta etiketter med mycket stark vidhäftning. Etiketterna klarar temperaturvariationer, vatten, värme, UV, olja och smuts. De är perfekta att använda i områden med hård belastning, t.ex. av extrem värme, vatten, avtorkning, utomhus eller på ojämna föremål, samt för märkning av IT-utrustning och andra inventarier. Kategorin består av etiketter i både elastiskt PE-Teslin® och silverfärgat PET-material.
De vita PE-Teslin®-etiketterna klarar även saltvatten och är därför perfekta för marin- och offshoreindustrin. Etiketternas elasticitet gör dem perfekta för användning på böjda eller knottriga ytor.

High Performance - Filmetiketter med hög prestanda
Filmetiketter i formstabilt material med lång hållbarhet, som är beständiga för temperaturer, vatten, smuts, olja och UV. De är den perfekta lösningen för skyltning på dörrar och fönster, såväl utomhus som inomhus. De är även ett mycket bra val för varningsskyltar. Alla finns med permanent vidhäftning eller som en statiskt klistrande etikett som kan sättas på och tas av igen upprepade gånger utan att lämna kvar limrester.

För mer information om PCL3 produkter

Avery Design & Print - Designa och skriv ut med gratis programvara

Designa och skriv ut dina etiketter snabbt och enkelt med vår gratis programvara. Massor av gratis mallar och clipart.

Kom igång här
Avery Kundtjänst

Har du frågor?

Ring eller skriv till kundtjänst. Vi är redo att hjälpa dig!

Kontakta kundtjänst