Kundporträtt: Lundegaardens BeautyLab

Träffa Helle och ta del av hennes tankar om varumärkesprodukter

Kundporträtt: Lundegaardens BeautyLab

Lundegaardens BeautyLab ‚Äď √§r ett litet familje√§gt f√∂retag med en stor passion f√∂r naturlig sk√∂nhet. Det √§r grundat av Helle Tranborg N√łrrevang, som b√∂rjade sin resa 2015 med en passion f√∂r naturligt doftande handtv√•l.

Sedan dess har de utvecklats till att bli en av Danmarks mest erk√§nda producenter av skonsamma och lyxiga schampobars, deras k√§rnprodukt, som √§r handgjord just h√§r p√• Sejer√ł i Danmark.

"Vår resa började med en kärlek till naturliga produkter och en vision om att skapa innovativa produkter som inte bara vårdar utan också bevarar skönheten i vår omgivning."

 

Hitta Lundegaardesn BeautyLab här

Kundporträtt: Lundegaardens BeautyLab

Vad fokuserar du på med dina produkter?

Våra produkter är resultatet av vårt engagemang för utveckling av innovativa vårdprodukter, i samarbete med ekologi, högkvalitativa råvaror, hållbarhet och lyx.

Vi tror att naturlig skönhet måste komma från naturen själv och därför är våra produkter berikade med noga utvalda ingredienser som är både skonsamma mot huden och miljön. Våra partnerskap bygger på förtroende och pålitlighet, vilket gör att vi kan leverera produkter som uppfyller våra höga krav.

Vårt engagemang för hållbarhet sträcker sig bortom våra produkter och in i vår dagliga verksamhet, med vår egen produktion av grön el, från vind och sol. Denna gröna energi täcker våra verkstads- och lageranläggningar året runt.

Vilka tankar har du haft om ditt varumärke?

Vårt varumärke är en återspegling av våra värderingar och identitet. Vi vill betona vårt engagemang för hållbarhet och dra trådar till den förtrollande danska och nordiska naturen. Vår färgpalett är noga utvald för att skapa en färgstark och livlig upplevelse som ger glädje och energi. Vårt mål är att leverera mer än bara produkter; vi vill ge våra kunder en upplevelse av välbefinnande och naturlig skönhet som inspirerar dem att knyta an till naturen.

Vi är stolta över att ha valt Avery som vår etikettleverantör eftersom de inte bara uppfyller våra designbehov utan också stödjer våra hållbara värderingar. Avery erbjuder flera hållbara åtgärder för sina etiketter, såsom återvunnet papper och FSC-certifiering. Detta ytterligare initiativ från Avery förstärker vårt val av Avery som vår etikettpartner, eftersom de går hand i hand med vårt fokus på hållbarhet och respekt för miljön.

 

Hitta Avery FSC-etiketter här

Kundporträtt: Lundegaardens BeautyLab

Hur hittade du Avery ifrån och varför använder du våra etiketter?

Vi letade efter ett företag som kunde hantera uppgiften att skriva ut etiketter, samtidigt som vi enkelt kunde designa och redigera etiketterna själva. Avery dök upp via sökmotorer online och det var tydligt för oss hur enkla era designfunktioner var.

Användarvänlighet och effektivitet är avgörande för oss, då vi bland annat trycker några av våra egna etiketter. Avery gör det enkelt att välja exakt den etikettstorlek vi behöver och gör det enkelt att designa och anpassa till exempel batchnummer. Den lätthet de erbjuder gör vår produktionsprocess mer flexibel.

 

Hitta printa själv-etiketter här

Har du några tips till andra som drömmer om att starta eget?

Till alla drömmare där ute som vill hoppa på entreprenörskap: Ta chansen för du kan, precis som jag gjorde. Det kräver utan tvekan mycket hårt arbete och vägen kommer att ha sina upp- och nedgångar. Men kom ihåg att resan är lika värdefull som destinationen.

Mitt råd är att förbli passionerad, uthållig och öppen för att lära sig längs vägen. Tro på din vision, sök stöd och var inte rädd för att anpassa dig till utmaningarna. När du ser dina drömmar ta form kommer du att inse att ansträngningarna var alla värda det.

Få fler tips och inspiration

Hitta andra relevanta artiklar

Etiketter til QR koder

Hur du marknadsför dina produkter

Hitta här
Flower Memories by Gitte Bjarup

Få Gittes tips för att använda etiketter

Läs här
10 tips för perfekt utskrift av etiketter

Steg-för-steg-anvisning för perfekt utskrift

Hitta här