KundportrÀtt: Lundegaardens BeautyLab

TrÀffa Helle och ta del av hennes tankar om varumÀrkesprodukter

KundportrÀtt: Lundegaardens BeautyLab

Lundegaardens BeautyLab – Ă€r ett litet familjeĂ€gt företag med en stor passion för naturlig skönhet. Det Ă€r grundat av Helle Tranborg NĂžrrevang, som började sin resa 2015 med en passion för naturligt doftande handtvĂ„l.

Sedan dess har de utvecklats till att bli en av Danmarks mest erkÀnda producenter av skonsamma och lyxiga schampobars, deras kÀrnprodukt, som Àr handgjord just hÀr pÄ SejerÞ i Danmark.

"VÄr resa började med en kÀrlek till naturliga produkter och en vision om att skapa innovativa produkter som inte bara vÄrdar utan ocksÄ bevarar skönheten i vÄr omgivning."

 

Hitta Lundegaardesn BeautyLab hÀr

KundportrÀtt: Lundegaardens BeautyLab

Vad fokuserar du pÄ med dina produkter?

VÄra produkter Àr resultatet av vÄrt engagemang för utveckling av innovativa vÄrdprodukter, i samarbete med ekologi, högkvalitativa rÄvaror, hÄllbarhet och lyx.

Vi tror att naturlig skönhet mÄste komma frÄn naturen sjÀlv och dÀrför Àr vÄra produkter berikade med noga utvalda ingredienser som Àr bÄde skonsamma mot huden och miljön. VÄra partnerskap bygger pÄ förtroende och pÄlitlighet, vilket gör att vi kan leverera produkter som uppfyller vÄra höga krav.

VÄrt engagemang för hÄllbarhet strÀcker sig bortom vÄra produkter och in i vÄr dagliga verksamhet, med vÄr egen produktion av grön el, frÄn vind och sol. Denna gröna energi tÀcker vÄra verkstads- och lageranlÀggningar Äret runt.

Vilka tankar har du haft om ditt varumÀrke?

VÄrt varumÀrke Àr en Äterspegling av vÄra vÀrderingar och identitet. Vi vill betona vÄrt engagemang för hÄllbarhet och dra trÄdar till den förtrollande danska och nordiska naturen. VÄr fÀrgpalett Àr noga utvald för att skapa en fÀrgstark och livlig upplevelse som ger glÀdje och energi. VÄrt mÄl Àr att leverera mer Àn bara produkter; vi vill ge vÄra kunder en upplevelse av vÀlbefinnande och naturlig skönhet som inspirerar dem att knyta an till naturen.

Vi Àr stolta över att ha valt Avery som vÄr etikettleverantör eftersom de inte bara uppfyller vÄra designbehov utan ocksÄ stödjer vÄra hÄllbara vÀrderingar. Avery erbjuder flera hÄllbara ÄtgÀrder för sina etiketter, sÄsom Ätervunnet papper och FSC-certifiering. Detta ytterligare initiativ frÄn Avery förstÀrker vÄrt val av Avery som vÄr etikettpartner, eftersom de gÄr hand i hand med vÄrt fokus pÄ hÄllbarhet och respekt för miljön.

 

Hitta Avery FSC-etiketter hÀr

KundportrÀtt: Lundegaardens BeautyLab

Hur hittade du Avery ifrÄn och varför anvÀnder du vÄra etiketter?

Vi letade efter ett företag som kunde hantera uppgiften att skriva ut etiketter, samtidigt som vi enkelt kunde designa och redigera etiketterna sjÀlva. Avery dök upp via sökmotorer online och det var tydligt för oss hur enkla era designfunktioner var.

AnvÀndarvÀnlighet och effektivitet Àr avgörande för oss, dÄ vi bland annat trycker nÄgra av vÄra egna etiketter. Avery gör det enkelt att vÀlja exakt den etikettstorlek vi behöver och gör det enkelt att designa och anpassa till exempel batchnummer. Den lÀtthet de erbjuder gör vÄr produktionsprocess mer flexibel.

 

Hitta printa sjÀlv-etiketter hÀr

Har du nÄgra tips till andra som drömmer om att starta eget?

Till alla drömmare dÀr ute som vill hoppa pÄ entreprenörskap: Ta chansen för du kan, precis som jag gjorde. Det krÀver utan tvekan mycket hÄrt arbete och vÀgen kommer att ha sina upp- och nedgÄngar. Men kom ihÄg att resan Àr lika vÀrdefull som destinationen.

Mitt rÄd Àr att förbli passionerad, uthÄllig och öppen för att lÀra sig lÀngs vÀgen. Tro pÄ din vision, sök stöd och var inte rÀdd för att anpassa dig till utmaningarna. NÀr du ser dina drömmar ta form kommer du att inse att anstrÀngningarna var alla vÀrda det.

FĂ„ fler tips och inspiration

Hitta andra relevanta artiklar