Etiketter för Brev och paket

Oavsett om det handlar om stora eller små försändelseuppgifter, hittar du vad du behöver i Averys urval av adress- och försändelsetiketter.

Etiketter med QuickPEEL™ gör det snabbare och lättare att ta av etiketterna från skyddspappret när du ska använda många etiketter på en gång.

Och med Averys gratis mallar och programvara kan du på nolltid designa och skriva dina egna etiketter.

Avery adressetiketter

Till både brev och paket

Avery Etiketter till paket i alla storlekar

Välj rätt etikett till dina paketförsändelser

Avery Väderbeständiga etiketter – Starka och hållbara polyesteretiketter till försändelser

Fraktetiketter som tål väder och vind

Etiketter med BlockOut™

Täcker gammal text och gamla etiketter till 100 %

Avery Genomskinliga etiketter blir nästan osynliga när man fäster dem på vita eller färgade ytor

Nästan osynliga när man har fäst dem

Averys försändelseetiketter i volymförpackningar – till dig som har många försändelser

Till dig som skickar många paket

Avery Thermo Direct- och Thermo Transfer-etiketter – Till Zebra-, skrivbords- och industriella etikettskrivare

Professionella etiketter på rulle

Avery Etiketter för etikettskrivare - Adress och paket

För användning i din Dymo®- och Seiko®-etikettskrivare

Averys förseglingsetiketter – skyddar dina paket och dokument med VOID-säkerhetstext

Synliga etiketter med förebyggande effekt

Avery varningsetiketter för frakt

Märk dina paket

Avery Etiketter till frankering – Professionella etiketter till din frankeringsmaskin

Professionella etiketter till din frankeringsmaskin

Det stora urvalet
Välj rätt etikett till din försändelse

En etikett är inte bara en etikett – hos Avery har vi under årens lopp utvecklat olika funktioner och egenskaper hos etiketterna som uppfyller de behov som kan finnas vad gäller miljö, utseende eller användning av etiketter. Eller kanske du letar efter etiketter som är optimerade för användning i laser- eller bläckstråleskrivare, etiketter på rulle till din Thermo Direct-skrivare, Thermo Transfer-skrivare, din Dymo-skrivare, eller att du behöver etiketter till din frankeringsmaskin.

Du kan ha olika behov beroende på vad och hur du ska skicka dina försändelser. Är det ett stort eller litet paket, ska du skicka ett eller flera paket, ska de skickas med fraktombud eller posten, hur ska de frankeras, vad tål paketen, eller kanske ännu viktigare, vad tål de inte? Alla dessa förhållande måste övervägas, och hos Avery hittar du alltid en etikett som kan tillgodose dina behov.

Välj bland etiketter som kan skrivas ut i olika skrivare, till exempel laser- eller bläckstråleskrivare, Termo Direct-skrivare och Termo Transfer-skrivare, Dynamo-skrivare eller Seiko-skrivare, frankeringsmaskin eller liknande.

Du hittar också förtryckta informations- och varningsetiketter som gör det enkelt att märka din försändelse som ömtålig, visa vilken ände som ska vara upp, om den ska hållas torr eller borta från direkt solljus.Averys JamFREE™-garanti säkerställer att du inte behöver oroa dig om etiketterna har fastnat i skrivaren och ger skrivarstopp.

Med Averys gratis programvara Avery Design & Print och mallar kan du enkelt och på nolltid designa och skriva ut dina egna etiketter.

Avery frakt och försändelser – Etiketter till alla slags försändelser

Det stora urvale

Välj rätt etikett till din försändelse

En etikett är inte bara en etikett – hos Avery har vi under årens lopp utvecklat olika funktioner och egenskaper hos etiketterna som uppfyller de behov som kan finnas vad gäller miljö, utseende eller användning av etiketter. Eller kanske du letar efter etiketter som är optimerade för användning i laser- eller bläckstråleskrivare, etiketter på rulle till din Thermo Direct-skrivare, din Dymo-skrivare, eller att du behöver etiketter till din frankeringsmaskin.

Du kan ha olika behov beroende på vad och hur du ska skicka dina försändelser. Är det ett stort eller litet paket, ska du skicka ett eller flera paket, ska de skickas med fraktombud eller posten, hur ska de frankeras, vad tål paketen, eller kanske ännu viktigare, vad tål de inte? Alla dessa förhållande måste övervägas, och hos Avery hittar du alltid en etikett som kan tillgodose dina behov.

QuickPEEL™-etiketter är lämpliga som adressetiketter och avsändaretiketter med returadress på brev, paket och rör. De är lätta att ta av från arket – vid stora etikettuppgifter kan du spara upp till 25 % av tiden du behöver för etiketter utan QuickPEEL™.

BlockOut™ paketetiketter är lämpliga för paket och emballage eftersom de täcker gammal text och gamla etiketter till 100 %. De är idealiska när du behöver återanvända tidigare använt emballage och skicka dina paket med tydlig information.

De genomskinliga etiketterna blir nästan osynliga när du fäster dem på ett vitt eller färgat underlag som exempelvis kuvert eller mappar.

De väderbeständiga paketetiketterna är starka och hållbara polyesteretiketter som tål väder och vind. På så vis är texten på etiketten alltid läsbar för fraktpersonalen oavsett hur vädret är. Dessutom är de motståndskraftiga mot olja, smuts, vatten och UV-strålning, och tål temperaturer från -20 till +80 grader. De passar till alla förpackningar, bl.a. polyetenemballage och Tyvek-kuvert.

Etiketter med QuickDRY™ till bläckstråleskrivare är lämpliga som adressetiketter till brev, paket och rör i alla storlekar. De fäster bra och QuickDRY™-ytan gör att bläcket torkar omedelbart så att de kan användas direkt från skrivaren utan kladd.

De FSC-certifierade etiketterna säkrar att papperet kommer från ansvarsfullt skogsbruk.

Etiketter i återvunnet material är det gröna alternativet. De är tillverkade av  återvunnet papper, har ett vattenbaserat och miljövänligt lim samt är förpackade i återvunnen kartong.

Du hittar också förtryckta informations- och varningsetiketter som gör det enkelt att märka din försändelse som ömtålig, visa vilken ände som ska vara upp, om den ska hållas torr eller borta från direkt solljus.

Averys JamFREE™-garanti säkerställer att du inte behöver bekymra dig för om etiketterna fastnar i skrivaren och orsakar stopp.

Med Averys gratis programvara Avery Design & Print och mallar kan du enkelt och på nolltid designa och skriva ut dina egna etiketter.

Avery Design & Print - Designa och skriv ut med gratis programvara

Designa och skriv ut dina etiketter snabbt och enkelt med vår gratis programvara. Massor av gratis mallar och clipart.

Kom igång här
Avery Kundtjänst

Har du frågor?

Ring eller skriv till kundtjänst. Vi är redo att hjälpa dig!

Kontakta kundtjänst