Förseglingsetiketter

Med VOID-säkerhetstext

Innehållet i dina paket och dokumentmappar är konfidentiellt och bara avsett för mottagaren. Och du kan säkra det med Averys förseglingsetiketter och säkerhetsetiketter. Märkena är försedda med det tydligt igenkännbara och internationellt förståeliga trycket ”Security Seal”. Säkerhetstexten ”VOID” efterlämnas på förseglingsytan när etiketten lyfts, och skyddar därmed dina produkter mot oönskad åtkomst.

Säkerhetsetiketter 7311 Innehåll: 200 Etiketter / 200 Etiketter

Säkerhetsetiketter 7311

Köp i Avery webbshop
38 x 20 mm
200 Etiketter / 200 Etiketter
Förtryckta
Säkerhetsetiketter 7310 Innehåll: 100 Etiketter / 100 Etiketter

Säkerhetsetiketter 7310

Köp i Avery webbshop
78 x 38 mm
100 Etiketter / 100 Etiketter
Förtryckta
Averys förseglingsetiketter – skyddar dina paket och dokument med VOID-säkerhetstext

Försegling och säkring

Synliga etiketter med förebyggande effekt

Skydda känsliga dokument eller värdefulla produkter mot manipulation och missbruk under försändelse och transitering. Säkerhetsförsegling med etiketter/säkerhetsetiketter är ett flexibelt alternativ till traditionell försegling. Det är en billig, snabb och effektiv lösning. Säkerhetsförseglingarna är inte industrispecifika och kan användas till praktiskt taget alla branscher och industrier. Förseglingsetiketterna i sig själva ger inte någon bestämd form av skydd, men de klargör att det de sitter på är förseglat, och det har en förebyggande effekt och visuell konsekvens om etiketten tas bort eftersom VOID-texten kommer att efterlämnas på den plomberade ytan. Du kommer därför alltid att kunna se om det har förekommit otillåten åtkomst eller brott på förseglingen.

Det specialutvecklade häftmedlet på säkerhetsförseglingarna fäster på alla vanliga förpackningsmaterial och försändelsematerial. Dessutom har etiketterna en perforering efter varje etikett, vilket underlättar enklare och snabbare bearbetning, och gör dem perfekta för till exempel större paketstationer.

Avery Design & Print - Designa och skriv ut med gratis programvara

Avery Design & Print

Designa och skriv ut dina etiketter snabbt och enkelt med vår gratis programvara.

Massor av gratis mallar och clipart.
Avery Kundtjänst

Kundtjänst

Har du frågor?

Ring eller skriv till kundtjänst. Vi är redo att hjälpa dig!