Transferfilm till t-shirts och glas

Släpp loss din inre designer

Letar du efter fler produkter för Bostäder och dekoration? Titta här!
Glasfilm MD3002
Bläckstråleskrivare
MD3002
Film
T-shirt-transfer MD1003
Bläckstråleskrivare
MD1003
Vit
T-shirt-transfer MD1001
Bläckstråleskrivare
MD1001
Vit

Det är både roligt och enkelt att designa och skriva ut egna kreativa produkter. Och det är bara din egen fantasi som sätter gränserna. Släpp loss din inre designer och designa din egen kollektion av t-shirts och kuddöverdrag, eller skapa dekorationer för möbler, dörrar, fönster och andra släta ytor. Alla produkter kan enkelt designas och skrivas ut med vår kostnadsfria programvara.

Avery Transferfilm till t-shirts och glas – Släpp loss din inre designer

Låt kreativiteten flöda fritt

Skapa personliga presenter och dekoration

Är du på jakt efter personliga presentidéer, eller drömmer du om att själv designa ditt hem? Då ska du prova vår praktiska transferfilm, som du kan använda för att dekorera t-shirts och andra tyger samt glas och släta ytor helt enligt dina egna önskemål och drömmar. Hur? Det är superenkelt: Välj en av våra många gratis onlinemallar, anpassa dem enligt din egen design, skriv ut på antingen transferfilm för t-shirts eller glas och sätt filmen på – färdig! Produkterna passar till alla vanliga bläckstråleskrivare.

 

Transferfilm till t-shirts:  
Drömmer du om en T-shirt eller en kudde med dina egna bilder? Inga problem! Med MyDesign transferfilm för t-shirts kan du enkelt och lätt skapa dina egna designprodukter. I vår gratis programvara Avery Design & Print hittar du fördefinierade designmallar, men du kan även lägga till egna för utskrift på transferfilmen för t-shirts MyDesign. På så vis är det lätt att skapa en personlig t-shirt med tryck till födelsedagsfesten, svensexan eller företagsutflykten. Eller vad sägs om ett förkläde med en rolig text till fars dag, eller en fin kudde med en bild av barnbarnen till mormor? Glöm allt om att vänta på dyra produkter från en specialiserad butik och skriv ut det själv: Du ställer in din design med bara några klick i Averys gratis programvara Avery Design & Print, skriver ut på transferfilm för t-shirts och stryker på filmen.

Ladda ner instruktioner för transferfilm till t-shirts i mörka tyger

Ladda ner instruktioner för transferfilm till t-shirts i lysa tyger

 

Glasfilm:  
Påsk, jul eller födelsedag – med MyDesign glasfilm kan mycket lätt dekorera hemmet för alla tillfällen. Oavsett om det är till fönster, lyktor eller annat glas, så kan du vara säker på att din egen design kommer att väcka uppmärksamheten hos dina gäster! Prova själv och se hur lätt det är. Välj en snygg design eller bakgrund och lägg kanske till ditt favoritcitat. Ställ in önskad layout i Averys gratis programvara Avery Design & Print, skriv ut filmen och fäst den på glaset.