Lösningar för hyllexponering

De flesta köpbesluten tas vid butikshyllan

Förbättra översikten och främja impulsköp med hjälp av informativa, rena och lockande hyllor. En prydlig, enhetlig produktpresentation förmedlar kompetens, organisation och kvalitet till kunderna och banar sannolikt väg för fler inköp. Dessutom förknippar kunden hyllpresentationens höga kvalitet med produkterna som säljs och köpupplevelsen.

De här lösningarna gör också att hyllor kan fyllas på snabbare genom att förenkla påfyllningen för medarbetarna.

METO har flera lösningar som kan hjälpa dig till en förstklassig hyllexponering.

METO Lösningar för hyllexponering

METO erbjuder hyllexponeringslösningar som säkerställer att kunderna fattar sina köpbeslut direkt vid hyllorna. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen för just din outlet eller butik.

Kontakta oss
METO Elektronisk hyllmärknig (ESL)

Elektronisk hyllmärknig (ESL)

Fästsystem för elektroniska hyllmärkningssystem

Planerar du att införa elektronisk prismärkning i dina butiker, detaljhandelsbutiker eller outlets? METO samarbetar nära med leverantörer av elektroniska hyllmärkningssystem. METO levererar fästsystem och tillbehör för dessa elektroniska hyllmärkningssystem. Detta innebär att METO kan leverera rätt tillbehör för montering av elektroniska prissystem från ses imagotag, Solum, PRICER och findbox överallt i ditt försäljningsområde. Adaptrar gör det möjligt att fortsätta använda befintliga monteringstillbehör för METOs priskassetter och skyltningar.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen för just din outlet eller butik

METO – Hylloptimering

Hylloptimering

Ordning och reda på hyllorna

METOs hylloptimeringssystem erbjuder dig enastående lösningar som uppfyller kraven på ett brett urval av butikshyllor. Vårt sortiment omfattar manuella och automatiska pushers, avdelare, fästprofiler, hylldekorationer, hyllpratare och liknande produkter.

Tillsammans med METOs breda sortiment av hyllexponeringslösningar förvandlar dessa shoppingrundan till en upplevelse för kunderna. Dessutom är det ett särskilt effektivt sätt att undvika tomma hyllor och förkorta tiden som kunderna lägger ner på att hitta det de letar efter.

Som ett led i vår strategiska allians med INSTORE MARKETING erbjuder vi "METO Powered by INSTORE"-hyllexponeringssystem. INSTORE MARKETING, som är en del av plastgruppen ORNAMIN i Minden, är Tysklands ledande leverantör av produktplacerings- och presentationssystem för detaljhandlare.

INSTORE MARKETING ansvarar för produktion av dessa produkter, vilket gör att vi kan erbjuda dig två "Made in Germany"-system av toppkvalitet (avdelare, pushers och deras tillbehör): Optisell 1 (OS1) och Optisell 2 (OS2).

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen för just din outlet eller butik

Avery kundservice

Kontakta oss om du har frågor om METOs produkter, försäljning, service eller support.

Försäljning och support
METO anpassade lösningar

Förutom standardlösningarna producerar vi även specialprodukter skräddarsydda för dina specifika önskemål.

Få mer info här