Väderbeständiga etiketter

Hållbara, starka etiketter för både inomhus- och utomhusbruk

Averys hållbara etiketter i gult, vitt eller silver kan användas både inne och ute. De är hållbara, vilket gör att de passar perfekt till långvarig märkning av IT-utrustning, mobila enheter, inventarier, maskiner m.m., eller till  varningsskyltar och tydlig märkning av produktionsutrustning och liknande.

Letar du efter produkter för lager, inventarier och skyltar? Titta här!
Avery etikettshop Film väderbeständig vit

Till laser

Avery Film väderbeständig avtagbar vit (laser)

Endast för laserskrivare
Köp från ett ark

Avery etikettshop Film väderbeständig silver

Till laser

Avery etikettshop Film väderbeständig vit

Extremt motståndskraftiga och elastiska

Avery ultravidhäftande polyseteretiketter

TripleBond™ ger 3 gånger bättre vidhäftningsförmåga än vanliga etiketter.

Avery etikettshop Film genomskinlig glansig

Till laser

Avery Glansig avtagbar film, transparent (laser)

Endast för laserskrivare
Köp från ett ark

Etiketter för plombering

Till laser

Avery Manipulationssäkra etiketter med NoPeel™

Etiketter med NoPeel™ för stöldmärkning

Avery Film antimikrobiell genomskinlig

Till laser

Avery Film antimikrobiell avtagbar genomskinlig (laser)

Endast för laserskrivare
Köp från ett ark

Avery Film antimikrobiell vit (laser)

Till laser

Avery Film antimikrobiell avtagbar vit (laser)

Endast för laserskrivare
Köp från ett ark

Avery Väderbeständiga etiketter

Averys hållbara etiketter är speciellt lämpade när du behöver hållbar och säker märkning av IT-utrustning, mobila enheter, verktyg, inventarier osv. samt till säkerhets- och varningsskyltning både inomhus och utomhus.

De vita starka etiketterna är perfekta för märkning av verktyg och inventarier, eftersom de är mycket mer hållbara än vanliga pappersetiketter, och du kan skriva ut dem i färg så att exempelvis din logotyp framstår snyggt och tydligt. Dessutom finns de i både en permanenthäftande och en avtagbar variant.

De starka silveretiketterna passar därför särskilt väl för märkning av teknisk utrustning.

De starka, gula etiketterna passar särskilt bra för synliga och iögonfallande varningsskyltar och märkning, och är avsedda för arbetsplatser och verksamheter där säkerheten måste vara i topp, och där de många varningarna är förbundna med exempelvis användning av produktionsutrustning,  elskåp, mätskåp m.m. De är tillverkade i ett mycket slitstarkt polyestermaterial, som inte kan rivas sönder, och som fäster tillförlitligt. Etikettmaterialet är klargult och papperskvaliteten ger vackra och skarpa utskrifter.

Alla etiketterna är motståndskraftiga mot olja, smuts, vatten, fukt, UV-strålning och temperaturvariationer. Det gör dem perfekta för användning utomhus i alla väder, och inomhus i miljöer med höga krav på hållbarhet.

Etiketterna kan skrivas ut i laserskrivare. Den höga papperskvaliteten ger vackra och skarpa utskrifter. Averys JamFREE™-garanti säkerställer dessutom att du inte behöver bekymra dig för om etiketterna fastnar i skrivaren och orsakar stopp.

Du kan snabbt och enkelt designa och skriva ut dem med den gratis programvaran Avery Design & Print, där du hittar massor av mallar och piktogram som du kan använda på etiketterna.