Namnetiketter och -skyltar

Designa och skriv ut professionella namnskyltar på nolltid!

Gör ett bra första intryck med professionella namnskyltar. Averys praktiska och innovativa lösningar för framställning av tryckta och handskrivna namnskyltar är idealiska för seminarier, konferenser och evenemang. I sortimentet ingår utöver självhäftande namnetiketter för kläder även diverse tillbehör som exempelvis smarta hållare med klämmor och säkerhetsnålar. Namnskyltarna är lätta att skräddarsy med logotyper, namn, titlar och osv. med Averys gratis programvara Avery Design & Print.

Se alla namnetiketter och -skyltar
Avery Namnskyltar och etiketter för kläder Designa och skriv ut professionella namnskyltar på nolltid!
Avery namnetiketter

Smarta namnskyltar att fästa på kläderna

Avery Instickskort för namnskyltar – refillkort för namskyltshållare

Refillkort för namnskyltshållare

Avery Namnskyltsset Namnskyltar för egen utskrift inkl. hållare

Namnskyltar för egen utskrift inkl. hållare

Avery Placeringskort – placeringskort för egen utskrift

Placeringskort för egen utskrift

Avery utskrivbara armband – skriv ut armband själv till event, evenemang och liknande

Till festivaler, events och evenemang

Förse gästerna och mötesdeltagarna med fina namnskyltar!
Gör ett bra första intryck med professionella namnskyltar till dina gäster

Som konferenssamordnare eller event manager kan du med Averys breda sortiment av namnskyltar i förväg framställa eleganta och informativa namnskyltar till mötesdeltagarna. Det underlättar inledningen när deltagarna möts och ger snabb överblick under mötet, seminariet eller konferensen. Det bidrar också till att skapa ett professionellt intryck och en bra stämning – för vem har väl inte varit på konferenser där all energi under pauserna har gått åt till att försöka lista ut vem det är man står och samtalar med?

Med Averys namnskyltar är det enkelt att skriva ut namn osv. så att det tydligt kan ses och man kan koncentrera sig på samtalet. Och behöver du snabbt en namnskylt för en extra mötesdeltagare? Inga bekymmer, namnetiketterna kan också skrivas för hand med permanent märkpenna. Du kan enkelt och snabbt designa och skriva ut med vår gratis programvara Avery Design & Print på www.avery.eu.

I serien hittar du:

Självhäftande namnetiketter för kläder som lätt och bekvämt fästes på kläderna. Etiketterna fäster på alla textilier utom ömtåliga tyger som siden, sammet osv. De är avtagbara och lämnar inga märken på kläderna.

Namnskyltseten är den kompletta lösningen för att göra klassiska namnskyltar till konferensen, mötet eller seminariet. De består av plasthållare med säkerhetsnål och/eller klämmor och utskrivbara instickskort.

Och så finns det refill av instickskort i två storlekar, för när du redan har plasthållare eller andra typer av hållare och bara behöver skriva ut nya namnskyltar.

Avery Design & Print - Designa och skriv ut med gratis programvara

Designa och skriv ut dina etiketter snabbt och enkelt med vår gratis programvara. Massor av gratis mallar och clipart.

Kom igång här
Avery Kundtjänst

Har du frågor?

Ring eller skriv till kundtjänst. Vi är redo att hjälpa dig!

Kontakta kundtjänst