Etiketter till köket för handskrift

Praktiska etiketter för ditt kök

Letar du efter fler produkter för mat och dryk? Titta här!
Frysetiketter 63022
26 x 73 mm
Grå med färgad ram och datumfält
Permanent
49,10 kr
Runda köksetiketter 63020 Innehåll: 24 Etiketter / 4 Ark
Ø 48 mm
Vit med färgad ram
Avtagbara
49,10 kr
Fyrkantiga köksetiketter 63021
47,5 x 73 mm
Vit med färgad ram
Avtagbara
49,10 kr

Med Averys sortiment till köket kan du enkelt få ordning i köksskåpen och sätta allt på rätt hylla. I sortimentet hittar du bland annat etiketter med praktisk datumvisning som är hållbara i frysen, etiketter som tål diskmaskin och mikrovågsugn, samt etiketter för marmelad och andra sötsaker. Alla etiketter är för handskrift.

Avery Etiketter till köket – Praktiska etiketter till ditt kök

Sätt rätt etikett på

Få ordning i köksskåpen

Köket är hemmets hjärta, och oavsett om det är hos stora familjer eller i singelhushåll, om man gillar slowfood eller snabbmat, så älskar alla överskådliga och mysiga kök – och inte bara när magen kurrar.

Avery har utvecklat ett sortiment med etiketter som är designade specifikt för köket. Med dem kan du få ordning i köksskåpen, sätta allt på rätt hylla, hitta rätt krydda osv.

Samtidigt är det etiketter med extra funktioner, som exempelvis praktiskt datumvisning, som är hållbara i frysen och i diskmaskinen och kan användas för försegling av marmelad och andra sötsaker.

Du kan på bästa sätt fästen rätt etikett på allt i köket, från glas och flaskor till burkar och plastbehållare för kylen, frysen eller köksskåpet.

I serien hittar du köksetiketter för krukor, burkar och glas, etiketter som tål mikrovågsugn och diskmaskin, djupfrysetiketter med datummärkning till dina frysvaror, etiketter med försegling till syltning och fermentering samt extra hållbara självlaminerande etiketter som tål vatten och avtorkning.