Gör dig redo för julen

Inspiration till julpynt, julklappar och julkort

Julen är en hektisk men mysig tid, och med Averys mångsidiga sortiment kan du enkelt sätta din personliga prägel på både julpynt, julklappar och julpost – utan att lägga ner en massa tid och utrustning.

Använd en av våra många gratis juldesigns eller skapa din egen i vårt designverktyg online, Avery Design & Print. Du kan då välja att skriva ut dina juletiketter på din egen skrivare eller låta oss skriva ut dem åt dig via vår PrintService.

Julebanner 2023
Avery Prinstservice jul
Fraktetiketter jul

Etiketter till alla dina julförsändelser

Tips för att hitta rätt etikett till din julpost

Att få julkort är något mycket speciellt och en vacker jultradition. Den personliga julposten betyder något speciellt, både på jobbet och i synnerhet privat, då vi utbyter goda lyckönskningar inför det nya året och ser tillbaka på det år som gått. Många paket skickas också till när och fjärran som sprider glädje till de som vi bryr oss om!

I Averys breda sortiment av etiketter till post och frakt hittar du alltid en etikett som passar just din julpost eller ditt julpaket.

Vi har etiketter med QuickPeel som är utformade för stora försändelser, och hållbara etiketter som håller i alla väder (också i regn och slask).

De vackra transparenta etiketterna passar perfekt till färgade kuvert, och etiketterna med BlockOut döljer gammal text och gamla etiketter fullständigt – så att du kan återanvända förpackningar när du ska skicka dina julpaket.

Juletikett

Till dig – från Avery

Gör julklappsetiketter själv

Använd Averys glansiga etiketter för att göra vackra självhäftande julklappsetiketter i egen design. Eller skriv ut på Avery hängetiketter och fäst julklappsetiketten med ett silkesband som matchar julklappspapperet.

Designa etiketterna i Avery Design & Print Online och skriv ut dem med eller utan namn på givare och mottagare. Eller varför inte vara lite extra kreativ och sätta en fin bild på mottagaren på etiketten – då finns det garanterat inga tvivel om vem julklappen är till.

Juletikett1

Ge dina klappar X-factor

Med personliga etiketter

Oavsett om du gör dina egna julklappar eller har köpt dem i affären kan du göra dem extra personliga med vackra etiketter som visar att du har lagt tid på dem. Det betyder lika mycket (om inte mer) för mottagaren som priset på julklappen.

Och det behöver faktiskt inte ta så lång tid eller vara besvärligt att göra etiketter som är personliga! I vårt gratis onlineprogram Avery Design & Print kan du enkelt göra en vacker design för julvinet, snapsen, marmeladen, burken med julgodis och andra julläckerheter, t.ex. genom att skriva ut vår flasketikett.

Använd en av de många fördesignade mallarna eller gör din egen design med dina egna bilder. För att göra varje etikett speciell väljer du bara ”Redigera en” istället för ”Redigera alla” – då kan du infoga mottagarens namn och göra klappen helt unik. Det blir inte lättare!

Gå direkt till Avery Design & Print

Hitta ett urval av gratis juldesigner

Juleetiket bil
Hitta här
Marry Christmas rund
Hitta här
Grøn jul
Hitta här
Forsendelse jul
Hitta här

Vi rekommenderar dessa produkter

till julpost, julklappsetiketter, personliga julklappar och julpynt

40 x 40 mm
Beställ ner till 1 ark
24 etiketter per ark
99,1 x 67,7 mm
Beställ ner till 1 ark
8 etiketter per ark
60 x 80 mm
Beställ ner till 1 ark
9 etiketter per ark
62 x 89 mm
Beställ ner till 1 ark
9 etiketter per ark
Avery Design & Print - Designa och skriv ut med gratis programvara

Designa och skriv ut dina etiketter snabbt och enkelt med vår gratis programvara. Massor av gratis mallar och clipart.

Kom igång här
Avery Kundtjänst

Har du frågor?

Ring eller skriv till kundtjänst. Vi är redo att hjälpa dig!

Kontakta kundtjänst